Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren toplam 4 adet mutfağımızda yemek üretimi gerçekleştirilmekte ve toplam 23 adet yemekhanemizde günde ortalama 12.000 kişiye öğle yemeği, ikinci öğretim, DEÜ Buca Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri için akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Tınaztepe Yerleşkesi’nde bulunan Tınaztepe Mutfağı yenilenerek, ISO 22000 belgesi için gerekli olan standartları sağlamış olup; makina parkında gerçekleştirilen güncellemeler ile yemek hizmet kalitesini ve kapasitesini artırmıştır. İzmir dışında yer alan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızda (Torbalı, Seferihisar, Selçuk, Urla, Bergama ve Kiraz) yemek hizmetimiz mevcuttur. Günlük menülerimiz, üniversitemiz öğrencilerinin kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak gıda mühendisimiz ve diyetisyenimiz kontrolünde ustalarımızın tecrübeleri ile hazırlanmaktadır. Mutfaklarımızda 4 çeşitten oluşan menü hizmete sunulmaktadır. Öğrencilerimiz Kurumsal Kimlik Kartlarına yükledikleri sanal para ile Üniversitemize bağlı yemekhanelerde, günlük, seçenekli gün ya da haftalık yemek hizmetlerinden 11:30-13:30 saatleri arasında yararlanabilmektedirler.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet vermekte olan 6 kantin-kafeteryanın yanı sıra çok sayıda özel kantin işletmeleriyle öğrencilerimiz ve personelimize, fastfood, soğuk-sıcak içecek, hazır gıda satışı ile beslenme hizmeti verilmektedir.

 

  Detaylı Bilgi Almak için Tıklayınız  

 

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS)

Adres : DEÜ Rektörlüğü, Cumhuriyet Bulvarı No:144 35210 Alsancak – Konak/İzmir

Telefon : 0 (232) 412 16 00-01-04-07

Faks : 0 (232) 464 81 61

Web : sks.deu.edu.tr

E-posta: sks@deu.edu.tr

 

blank blank